Klinik ved Iben Elisabeth Loft
Akupunktør

Om mig

I min klinik arbejder jeg med sundhed, balance, velværd og skønhed. Jeg har særlig interesse i børnesygdomme, modnings og igangsættende behandlinger af gravide, kosmetisk ansigts behandlinger, og smertedækning.

 Jeg tilbyder traditionel akupunktur, kosmetisk akupunktur, øreakupunktur/NADA, cupping, detox forløb og hotstones behandlinger. Akupunkturen har en holistisk tilgang til mennesket, og anskuer kroppen som en helhed, hvor det fysiske vægtet lige så højt som det mentale. Det er min opgave at finde frem til roden af problemet, derfor vil den første behandling altid være indledt af en grundig gennemgang af dine symptomer, for at jeg kan finde den perfekte behandling til dig.

Jeg er uddannet TCM akupunktør, fra Københavns akupunktur skole, og har afviklet min praktik tid i Vietnam med vietnamesiske læger/akupunktører. 
Text

Behandlinger

Jeg tilbyder flere forskellig behandlingsformer, se nedenfor. Jeg behandler både på min klinik samt kører ud i en radius af 30 minutter fra Gershøj.
Text

Akupunktur

Traditional Chinese Medicine (TCM) akupunktur.

Akupunktur er en del af et behandlings system, der har været brugt i Østen i de sidste 5000 år. Det er et holistisk system, der tager udgangspunkt i individet. Hvert menneske er unikt og har deres egne ubalancer og diagnoser, således også behandling. Akupunkturen har dens helt egen diagnose - og behandlings system.

Vietnamesisk Akupunktur er en del af TCM akupunkturen, punkterne og energi strømningerne er de samme, men den største forskel ligger i hvordan diagnosen stilles. Vietnameserne bruger udpræget 5 element teori, hvilket er et værktøj jeg ofte benytter.

Ved akupunkturbehandling indføres tynde, sterile engangsnåle i udvalgte akupunkturpunkter på kroppen. Punkterne har via energibanerne forbindelse til hele kroppen og dens funktioner. Herved stimuleres kroppens egen evne til at genoprette balancen og få kroppen til at fungere bedre.
 Nålene og elektriske impulser påvirker vores nerve baner og derved vores krops balance.

Text

Akupunktur kan anvendes, som behandlings metode for fysiske såvel som psykiske ubalancer:

 • Smertelindring
 • Søvnløshed
 • Depression
 • Led problemer - Kæbe/knæ/tennisalbue etc.
 • Mave problemer
 • Migræne/hovedpine
 • 
Menopause

 • Lændesmerter
 • 
Allergi/Astma
 • 
Svimmelhed
 • 
Træthed
 • 
Fertilitetsproblemer

 • Stress
 • Afvænning - Tobak/sukker etc. (her vil der også indgå øreakupunktur)
 • 
Vægttab (her vil der også indgå øreakupunktur)
Akupunktur
Jeg var lidt skeptisk i begyndelsen, speciel da hun satte lidt strøm til akupunktur nålene. Men det virkede, jeg kan endeligt tage løbeturen igen, helt uden smerter i knæet!

Øre Akupunktur


Hele menneskekroppen afspejler sig i øret på samme måde som zoneterapi afspejler sig i fødderne.
Når sygdomme eller ubalancer opstår i kroppen, vil der i øret opstå ømme trykfølsomme punkter, der refleksmæssigt svarer til sygdommens placering.

Øreakupunktur er særlig effektiv mod:
Text
Text
 • Lidelser i bevægelsesapparatet (muskler og ledsmerter)
 • Kroniske og akutte skader
 • Allergier
 • Smerter
 • Migræne og hovedpiner
 • Hedeture
 • Søvnproblemer
 • Hormonelle lidelser
 • Følesmæssige problemer som angst, uro, stress, udbrændthed, sorg og lette depressioner.
 • Smerter generalt, f.eks. hovedpine, menstruationsproblemer, muskel- og gigtsmerter, frossen skulder, piskesmæld
 • Idrætsskader
 • Nedsat immunforsvar, allergi, høfeber, lettere infektioner og bihulebetændelse
 • Kredsløbsproblemer
 • Rygeafvænning, Akupunkturen tager trangen af toppen og styrker din vilje.

Øreakupunktur er et "microsystem", som benytter øret til at behandle hele kroppens ubalancer. Hvert lille punkt i øret svarer til et område af kroppen.


Når man ser mennesket i øret, skal man forstille sig en babykrop i fosterstilling med hovedet nedad. Selve hovedet er placeret i øreflippen, rygraden langs den hårde kant og organerne er placeret i midten af ørets fordybning. Her ud fra er kroppens organer, muskler, nerver, skelettet og de forskellige hjernekirtler placeret. Når man kender til disse placeringer og sammenholder dem med klientens ubalancer og lidelser, kan man finde frem til hvor der skal behandles. Når man har en lidelse vil dette altså afsløres i øret.


Jeg benytter flere redskaber ved behandlingen.

 • ASP-nåle- er små nåle som bliver siddende i øret 2-14 dage. De kan dækkes med et lille plaster, og der skal ikke tages særlig hensyn til dem.
 • Engangakupunkturnåle - er de samme som benyttes til akupunktur på kroppen og i ansigtet. De sidder i øret 25-35 min, mens man ligger på en briks og slapper af
 • OBS jeg kombinerer oftest mine behandlinger med krops akupunktur
Jeg arbejder rigtigt meget ved computeren, især med musen, dette giver mig nogen gange smerter i armen. Iben har ikke kun tryllet smerten væk, hun har altid et smil og gode råd parate.

Kosmetisk Akupunktur

Kosmetisk akupunktur er det nye indenfor naturlige ansigtsløftnings teknikker.
Behandlingen er for tiden det helt store hit i Hollywood, hvor det bruges af stjerner som Sandra Bullock, Madonna, Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, Sean Connery m.fl.
Kosmetisk akupunktur er ved at blive en etableret behandlingsform, som afløser de meget dyre og krævende kirurgiske indgreb, samt Botox og fillers.
I USA er behandlingsformen i rivende udvikling.
Ved kosmetisk akupunktur er det ofte rynker, dybe furer i panden, hængende mundvige og ansigtsløft som klienterne kommer for.
Ved kosmetisk akupunktur opnår man, at ansigtsmusklerne opstrammes og hudens teint forskønnes. Med disse bittesmå nåle, stimulerer man til produktionen af collagen. Collagen er et protein som holder huden ungdommelig og elastisk.
Kineserne har brugt den traditionelle akupunktur i mere end 5000 år og den kosmetisk akupunktur de sidste 1000 år. For kejser familien og de rige kinesere var og er det en naturlig del af hverdagen at anvende kosmetisk ansigtsakupunktur.
Allerede efter første behandling vil man opleve at ansigtet har fået meget mere glød, huden føles sundere og mere smidig, samt rynker og linjer er udglattes.
Hvis man har hudproblemer som acne, rosacea, ar eller forstørret porrer vil dette være reduceret eller ofte helt væk.
Punktet hvor akupunkturnålene indføres, frigiver energi og endorfiner. Dette sætter gang i blodcirkulation og stimulerer produktionen af nye celler.
Jeg kombinerer altid mine behandlinger med krops akupunktur, da jo bedre vores energi flyder, jo mere effektivt bliver cirkulationen forbedret, hvilket hjælper med at forynge kroppen.
Text

Hotstones

Hotstones er et massage redskab, der har været brugt i tusinder af år. Det er lava sten, der er slebet glatte og runde, som varmes op. Jeg bruger en special koger, hvor jeg kan kontrollerer temperaturen.

Jeg laver to slags massage;

Anti – stress / Genopladnings behandlinger

Behandlingen forgår på ryggen. Stenene vendes i varm olie og man forbereder huden ved at laver strygninger først med sine varme hænder og derefter med de varme stenene. Man arbejder sig oppe fra øverste del af ryggen og ned til lænden, og der bliver lagt varme sten på forskellige punkter, langs rygraden. Derefter ”pakkes” man ind i tæpper med stenene under og ligger med dem i ca 30 min.

Hot stones massage/Vævs massage

Her massager man med alle stenene indtil de er kolde. Denne form for massage er særlig velegnet til muskel smerter, led smerter, myoser, nakke spændninger, lårsmerter ect. Det er en dyb vævs massage, hvor der også arbejdes med tricker punkter. (motorpunkter/nervesamlinger inde i musklerne)
Text
Text
Jeg har fået akupunktur hos Iben flere gange. Iben er en meget empatisk person, der altid får mig til at føle mig i trygge hænder hos hende.
Kan også varmt anbefale hendes hotstone behandling, som er som at tage en lille bid af paradis.
Text

Cupping

Cupping øger blodcirkulationen, opløser spændinger og renser bindevævet for affaldsstoffer. Behandlingen er særligt velegnet til muskelspændinger. Når musklerne bliver overbelastet skabes der affaldsstoffer og syre i bindevævet. Det er det der giver stivhed og ømhed.
De ømme punkter på kroppen behandles med sugekopper, hvor der skabes et undertryk. Der placeres små kopper på akupunktur punkter eller muskler, hvor luften "suges" ud og der skabes et undertryk. Dette tvinger affalds stoffer ud af musklerne og starter en afgiftnings proces, samtidig gives der plads til ny næring og ilt i bindevævet.
Efter cupperne har siddet 15-20 minutter masseres de ømme steder med cupper.
Der forekomme blå mærker (sugemærker) efter behandlingen, dette er ganske ufarligt, det er affaldsstofferne der trækkes ud af vævet.

Priser

Akupunktur

1 behandling
425 kr.
6 behandlinger 
(15%)
2150 kr.Første behandling
575 kr.

En behandling vare 1 time.

Første behandling varighed 1,5 time med journal optagelse.


Øre Akupunktur

1 behandling
495 kr.
6 behandlinger 
(15%)
2525 kr.
 

Første behandling
595 kr.

En behandling vare 1 time (oftes incl. kropsakupunktur).
Første behandling varighed 1,5 time med journal optagelse.


Kosmetisk Akupunktur

1 behandling
495 kr.
6 behandlinger 
(15%)
2525 kr.
 

Første behandling
695 kr.

En behandling vare 1 time.

Første behandling varighed 1,5 time med journal optagelse.


Cupping

1 behandling
350 kr.

En behandling vare 40 min.


Hotstones

 Hot stones massage
Text
 650 kr.
Text

En behandling vare 1 time.


Aflysning af behandling
Aflysning af tid skal ske mindst 24 timer før aftalte tid.
 Ved aflysning senere eller ved udeblivelse af behandling samme dag faktureres et gebyr på kr. 350 kr.

Betalingsmuligheder
Alle behandlinger betales på dagen og der er mulighed for at betale kontant samt via mobilepay.

Kontakt / Tidsbestilling

42 61 74 28

Text
Booking/Tidsbestilling
Book tid ved enten at ringe eller skrive til mig. Klinikken har åben 9:30-13:00 alle hverdage.

Jeg kommer gerne ud og behandler i hjemmet, kun akupunktur og det kræver der er ro, (radius max 30 km fra Gershøj, 4 kr/km hver vej). For eksempel i tilfælde af akut migræne el. lignende.

Betaling

Mobilpay 100462 eller med bank overførelse, fakture fremsendes med information.
facebook-squarephoneenvelopequote-leftquote-rightlocation-arrowfile-text